Het Smart Technics team

Ons team telt vandaag zo’n 40 medewerkers en we groeien nog steeds! Samen delen we een grote passie voor innovatie en we hebben een ruime variatie aan vakmanschap in huis, denk aan AI, robotica, logistics engineering, software development, productherkenning, digital twin en projectmanagement. We doen regelmatig kennis op in onze eigen testfaciliteiten en werken nauw samen met onze partners, leveranciers en diverse kennisinstellingen.

Onze waarden

Net zoals in een grote familie, zijn we binnen Colruyt Group niet allemaal met dezelfde activiteiten bezig. Toch trekken we aan hetzelfde touw en spreken we één taal dankzij een sterke gemeenschappelijke identiteit. Die vertaalt zich in een missiezin en negen kernwaarden waarin de volledige groep zich herkent.

Meer weten

Onze Missie & Visie

Smart Technics kreeg vorm in juni 2020 en is ontstaan uit de schoot van Colruyt Group. De corebusiness van deze start-up is om als ‘gateway’ te fungeren voor alles wat met automatisatie en digitalisatie van de volledige supply chain te maken heeft (from farm to fork) en dit zowel binnen als buiten Colruyt Group.

Daarin onderscheiden we dus 3 verschillende business segmenten:

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen loopt als een rode draad doorheen al onze projecten. Daarom investeren we flink in onderzoek en ontwikkeling.

Technologie zien we als hulpmiddel om onze doelen te bereiken. Zo zetten we in op automatisatie ten voordele van de ergonomie van onze werknemers en passen we een ecosysteem approach toe in al onze projecten.

Stap voor stap

Meer weten